По-късно този месец Tesla организира събитие за първите доставки на Cybertruck и докато подробностите за уникалния електрически пикап все още се разкриват пред обществеността, се появиха нови снимки, които показват потребителския интерфейс на автомобила и други любопитни подробности.

Поредица от снимки, публикувани първоначално в Weibo, бяха споделени в X в понеделник вечерта, като показват няколко от ъглите на интериора на Cybertruck, включително потребителския интерфейс със сензорен екран, седалките, стъкления покрив, багажника и др.

Както може да се види на една от снимките, Cybertruck включва бяла облицовка по таблото и страничния панел, каквато наскоро беше забелязана на снимки на пикапите в гигафабриката на Tesla в Остин, Тексас. Можете да видите и няколко други детайла от снимката, включително поглед към отделението за съхранение от страната на шофьора на вратата, централната конзола и др.

Едно от изображенията включва близък план на потребителския интерфейс и контролните уреди на Cybertruck, включително сензорни бутони за отваряне и затваряне на покривалото на багажника и задната врата и регулиране на окачването между настройките Entry, Low и High. В близък план се виждат и множество други бутони за управление, включително управление на огледалата и волана, режим на миене на автомобила, режим на охрана, заключване на прозорци и на деца, светлини и др.

Други снимки, включени в публикацията, показват стъкления покрив на камиона отвътре, както и външни снимки на багажника, страничните огледала и целия Cybertruck по време на движение.

Снимка: Weibo (чрез YYDS в X)

Виж още: Това са първите екипи за футбол на Луната

Тагове: