LG Electronics разкри най-новата си линия телевизори LG SIGNATURE OLED TV W на изложението за потребителска електроника CES 2017. Със своите Dolby Vision и Dolby Atmos звук, новата линия включва общо 10 различни модела, отличени на CES 2017 като победители за най-добра иновация, 77-инчовия LG SIGNATURE OLED TV W, заедно със своя Picture-on-Wall дизайн.

Линията на LG за 2017 на OLED телевизори, която съдържа моделите 77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 и 65/55B7, ще продължи своята репутация с ненадминатите си способности да пресъздава най-живите картини на всяко ТВ предаване, коментират от компанията в прессъобщение.

 

с

 

Иновативния дизайн на серията W7 следва философията на LG „по-малко е повече“, като премахва всичко, за да подчертае красотата на екрана. Елегантният тънък профил на W7 прави телевизора да изглежда сякаш се носи във въздуха, в допълнение към чувството за потапяне. Панелът на OLED, с големина от само 2,57 мм. в 65-инчовия модел, може да бъдат вграден директно в стена само с магнитни скоби, което елиминира всяка празнина между телевизора и стената. Усещането за потапяне в картината е пълно благодарение на насочените нагоре колонки и Dolby Atmos звук.

Серията W7 OLED TV се основава на революционната технология за контролиране на затъмняването на пикселите, която създава качествено черно без да губи какъвто и да е цвят, за да предложи неограничен цветови контраст с 1 милиард възможни цветове. В допълнение, всички OLED телевизори на LG за 2017 използват технологията ULTRA Luminance, за да доставят по-голяма яркост, където е необходимо.

сВъзползвайки се от HDR технологията Dolby Vision повишава преживяването при гледане на телевизия вкъщи, като доставя по-голяма яркост и контраст, както и пълна палитра от богати цветове. Dolby Atmos поставя зрителите в действието с богат звук, който изпълва цялата стая – дори пространството над главата – с мощно, въздействащо аудио, което се носи над публиката. Dolby постига това чрез изолиране на относителното местоположение на всеки звук, за да създаде невероятно сложно аудио, което толкова богато и многослойно, колкото е и в истинския живот.

OLED телевизорите на LG за 2017 г. са първите в света, които предлагат Dolby Atmos, което може да достави съдържание с най-съвременни изображения и най-съвременни звукови технологии едновременно, създавайки мощна система за забавление. Dolby Vision и Dolby Atmos заедно доставят цялостното решение, което се използва от създателите на професионално съдържание и дистрибутори по целия свят. Над 80 заглавия са съвместими с Dolby Vision и над 100 заглавия са достъпни за Dolby Atmos, с 25 достъпни и за двата формата. В допълнение, над 100 часа оригинално съдържание е достъпно за Dolby Vision сред водещите ОТТ доставчици по целия свят и скоро потребителите ще имат достъп до заглавия за Dolby Vision на Ultra HD Blu-ray disc, които се очаква да са достъпни през 2017 г.

Серията W7 и всички OLED телевизори на LG за 2017 г. притежават Active HDR за предоставяне на HDR съдържание от следващо поколение, което е създадено да прави по-ярки сцени и по-детайлни сенки. Active HDR позволява на телевизорите на LG да обработват изображението кадър след кадър, поставяйки динамично съдържание, където е необходимо. Тази технология позволява на телевизора да предлага най-добрата картина, дори когато оригиналното HDR съдържание притежава статични или изобщо никакви метаданни. Всички OLED телевизори на LG за 2017 г. поддържат пълна палитра от HDR формати, включително Dolby Vision, HDR10, HLG (Hybrid Log Gamma) и са готови да поддържат технологията Advanced HDR на Technicolor. 

Новите модели разчитат на последната версия 3.5 на webOS, а LG си партнира с водещи доставчици на дигитално съдържание като Amazon, Netflix и Vudu.

 

с

 

Новите телевизори OLED на LG притежават и най-новата технология на прочутите с научна експертиза за изображения и цветове Technicolor. Това позволява на потребителите да се насладят на най-истинското и реалистично зрителско преживяване, докато точно се пресъздава артистичното намерение на създателите на съдържание.

За всички новини от CES 2017, посетете и нашата специална страница.

Тагове: