Все още има съмнения дали Samsung ще успеят да възкресят първия си сгъваем смартфон. Засега имаме само думата на високопоставени лица в компанията и изтичане на информация, които предполагат, че устройството е подобрено и готово за масова продукция. Сега вече имаме и физическо доказателство за това. Разбира се, само предполагаме, че това е Galaxy Fold, но няма как да сме 100% сигурни.

Samsung отнесоха доста критики, че не бяха провели всички нужни тестове върху устройството, преди да го изпратят за ревю на ютубъри и инфлуенсъри. Една от причините, поради които Samsung не са провели необходимите real-world тестове, е шансът някой да забележи устройството на публично място преди голямото му представяне, смятат критиците.

Когато вече няма нужда от такава дискретност, може би от Samsung най-после са склонни да рискуват Fold-ът да бъде видян. Снимката е пратена от анонимен източник в Индия на SamMobilе.

Няма гаранция, че това е нова версия. Всички прототипи трябваше да бъдат върнати на компанията след неуспешните тестове, но има шанс някой да е задържал своя. Надяваме се все пак, че това е новата подобрена версия. Ако е така, тогава има надежда, че новият Fold е по-издръжлив от предшественика си при ежедневна употреба.

Вижте още: Samsung разкри истината за драмите около Galaxy Fold