TWS-1

 

Малки безжични Bluetooth 5.0 стерео слушалки, чрез които може да водите разговори, но и да слушате своята музика с прилично качество. Вграденият микрофон е стерео, така че ще ви осигури кристалночисти разговори, а вакуумният форм фактор е с IPX4 индекс на защита, което позволява да използвате слушалките по време на джогинг и тренировки без риск да паднат и да ги изгубите някъде. TWS-1 се зареждат чрез micro USB – достатъчно е да ги разположите в красивата док станция в комплекта им. Два часа зареждане ще ви осигурят повече от 4 часа възпроизвеждане на глас и музика. Разбира се, сдвояването с телефона ви е изцяло автоматично.

 

TWS-3

 

Класически слушалки тапи с изключително качество на звука и възпроизвеждане на глас по време на разговори. Вграденият микрофон е стерео, а безжичната технологията за свързване – Bluetooth 5.0. Моделът дава възможност да ползвате двете или само едната слушалка. Опция, която ще се хареса на мнозина, е, че TWS-3 притежават известна водоустойчивост с ниво на защита IP33, така че, дори да вали, няма защо да се притеснявате. Зареждането на батериите става чрез док станция и USB-C кабел, като цикъл от 2 часа зареждане им дава живот за 3 часа непрекъснато възпроизвеждане. Предлагат още хендсфри, функция за автоматично сдвояване, както и разпознаване на гласови команди.

 

WS-302 3-IN-1

 

Търсите зарядно устройство, което не е само за телефон или слушалки? 3 в 1 безжичната станция Canyon WS-302 ще свърши чудесна работа. Моделът е способен да зарежда до 3 съвместими устройства едновременно, включително iPhone, Apple Watch или Airpods слушалки, използващи Qi технологията. Дизайнът на станцията е приятен за окото, освен това е с гумирано покритие, така че телефонът ви да не се плъзга по нея. Обхватът, на който става зареждането, е 7 мм, така че не е необходимо да сваляте кейса на телефона си. Станцията има кабелен модул за зареждане, подходящ както за Lightning, така и за Micro USB.

 

WS-303 3-IN-1

 

Аналогично на WS-302 моделът предлага безжично зареждане на до три устройства едновременно, стига, разбира се, те да са съвместими с Qi технологията. Разликата между двете станции е, че тук зареждането на самите устройства става по-бързо, подсилено от интелигентния чипсет Nuvoton, както и това, че дизайнът на модела е издържан в стилен черен цвят. Налице отново имаме гумирано покритие, а разстоянието, на което трябва да поставите телефона и другите джаджи, е 7 мм. Станцията е съвместима с iPhone 8 и по-нови версии, както и всички смартфони с Qi, слушалките AirPods 2, AirPods Pro и всички други слушалки с Qi и смарт часовниците на Apple.

 

BSP-7

 

Изключително симпатична безжична колонка, предназначена за ползване на открито. Моделът е с доста прилична мощност от 9 W, а освен това предлага доста дълбоко басово озвучаване, което, допълнено с LED осветлението от двете страни, може да създаде истинска празнична обстановка. Предаването на сигнала от устройствата до колонката е безжично чрез Bluetooth 5.0, като обхватът на действие в случая възлиза на 10 метра. Акустиката е съвместима с Windows, iOS и Android устройства, така че няма да имате проблем при свързването ѝ.

 

SB75

 

Фитнес гривните се радват на изключителен успех напоследък, особено сред по-младите и активни хора. SB-75 отговаря на всички изисквания за едно такова съвременно устройство – притежава виртуален смарт треньор, поддържа облачните услуги за съхранение на данните и е снабдена с високопрецизен ECG сензор, както и такива за сърдечния ритъм и за скоростта, с която ходим или бягаме. Вграденият крачкомер ще ни покаже точно какво разстояние сме изминали, а режимът на вибрации за известяване ще ни подсети за всички по-важни задачи. Моделът е водоустойчив с ниво на защита IP67, така че може да се гмуркаме на дълбочина от 1 метър, без да се притесняваме за устройството. Гривната е съвместима с iOS 10.0+ и Android 5.0 и версиите нагоре.

 

WS-501 5-IN-1

 

Ако искате да разполагате с още повече мощ и по-бързо зареждане, както и с повече слотове за различни устройства, то тази станция е точно това, което търсите. Моделът предлага ефективност до 86% от тази при зареждане с кабел, което означава, че няма да ви се наложи да чакате твърде много, докато индикаторът на батерията на телефона ви покаже пълно зареждане. Може да зареждате три устройства безжично и едно с кабел, като е необходимо да са на разстояние от 7 мм. Освен стилния дизайн, издържан в черно, WS-501 притежава и UV лампа за дезинфекция, което с оглед на пандемичната обстановка е изключително полезна (и здравословна) опция.

 

WS-100

 

Супернов модел безжично зарядно, поддържащо стандарта Qi и свързващо се с USB-C кабел. Има ултратънък дизайн и поддържа MagSafe технологията, за да прилепвате удобно и сигурно телефона си към него. Мощността му е 15 вата, като, разбира се, поддържа и бързо зареждане. В комплекта има всички необходими кабели, за да стартирате веднага зареждането на телефона си.

Снимки: Canyon