Обичате активната почивка сред природата, не сте вегетарианец и предпочитате сами да си приготвите вкусната скара, „разваляйки" въздуха на километри надлъж и нашир?

В случаите като този, много полезна ще ви бъде цифровата щипка за барбекю от компанията Admetior. В нея има датчици, които позволяват да се премери вътрешната температура на приготвяното месо, като по този начин няма риск да ядете нещо добре изглеждащо отвън, но сурово отвътре (освен ако това не е търсен от вас ефект).

Щом това, което печете вече е готово, щипките издават предупредителен звук, означаващ че е време да свалите месото от огъня. Температурата се замерва в продължение на пет секунди, като са предвидени 7 предварителни режима за различни видове меса. Устройството може да се купи от Amazon само за $17. Давайте виното!

 

Тагове: