В анкетата миналата седмица ви попитахме коя продуктова категория на CES 2015 намирате за най-интересна. Отговорите се разпределиха относително равномерно. Очаквахме новите категории, най-вече wearable устройствата, да получат повече внимание, но изглежда това ще се случи догодина.

Най-голяма част от отговорилите се интересуват от смартфони — цели 23.8%. CES обикновено не е най-интересното място за следене на новостите в този сегмент, имайки предвид, че повечето мобилни анонси се случват на MWC, който предстои. На второ място са телевизорите с 22.7%, а на трето — wearable устройствата с 12.5%. 11% намират за най-интересни компютрите, а таблетите остават на последно място с 5.2%, изпреварени дори от "Други" със 7.3%. Не очаквахме цели 17.4% от анкетираните да не знаят какво е CES или да не се вълнуват от най-голямото технологични шоу за годината. Ако все пак проявявате интерес, достатъчно е да потърсите ключовата фраза "CES 2015" в нашата търсачка, за да прочетете всички важни новини от конференцията.

Не пропускайте да отговорите и на новата ни анкета, в която ви питаме дали слушате подкасти и/или аудиокниги. Тук може да разгледате резултатите от предходната ни анкета.

Тагове: