Слухове, слухове, слухове... За Nexus 6 говорим от прекалено дълго време и е нормално слуховете вече да граничат от едната крайност до другата. След като наскоро, Кен Хонг, глобален директор по комуникациите на LG Electronics сподели, че не знае статуса на следващия Nexus смартфон, в технологичните среди бързо започна да се спекулира за нови производители на Nexus 6. Един от тях е разбира се HTC, които знаете, че са създатели на първия Nexus смартфон изобщо. Вторият OEM производител е Motorola, за който се твърди, че в момента разработва хардуер с кодово име Shamu, който пък представлява 5,9 инчова версия на Nexus 6.

Ние вече знаем, че предстоящия 8.9-инчов Nexus таблет на Google, ще се произвежда от HTC, но за първи път чуваме, че Motorola може да е избраникът на Google. Появата на Nexus 6 най-вероятно ще се случи заедно с официалното представяне на Android Lollipop, в момента по-известен като “L”.

Изобщо вече и ние сме объркани от слуховете, които ни заливат всеки ден и не знам на кого да вярваме. Официална информация липсва, липсват, както и по-сериозни изтичания, които да ни дадат някаква насока на разсъждение, но пък до есента остава още малко време, така че очакваме развитие по въпроса за Nexus устройствата.

 

Виж още: Нова надежда за съществуването на Nexus 6

Тагове: