Може ли iPhone 7 да накара масите от лоялни Android фенове да преминат към iOS платформата на Apple? Детайлите, които са изтекли досега, сочат в тази посока. Въз основа на това, което виждаме тук и сега, iPhone 7 може да има колекция от функции, които днес присъстват в Android-базирани устройства.

На първо място започваме от чифт камери на гърба на iPhone 7 Pro. Ако изтеклите изображения в крайна сметка са точни, това може да бъде истинска повратна точка за промишления дизайн на Apple. Някои течове предполагат, че iPhone 7 моделите ще се различават в камерите на гърба.

Разлики може да има и в аудиото, като Pro версията отново ще е с една крачка напред, придобивайки двойните стерео високоговорители от iPad Pro.

Отделно от това iPhone SE, който днес копира дизайна на iPhone 5/5s, ще се превърне в нещо съвсем различно. Той ще заприлича повече на умален iPhone 6 с познатите антени на гърба.

Новите iPhone модели ще дойдат и с по-тънко тяло според източници, запознати с дизайна. Дебелина от едва 6 и 6.5 милиметра ще е нещо, с което Apple ще се хвали, но това едва ли ще е добре за живота на батерията и удобството при използване.

А вие какво мислите за един такъв евентуален сценарий?

Изображения: Мартин Хайек

 

Прочетете и това: LG G5 SE не е нов телефон, а Snapdragon 652 вариант на оригинала 

Тагове: