През 2005 година се появи сериал, който плени вниманието на зрителите по цял свят. Prison Break („Бягство от затвора“), заедно с Lost („Изгубени“) и 24 беше от новите телевизионни продукции, които породиха сериозна база от почитатели и до голяма степен окупираха интернет пространството.

Историята в Prison Break се завърта около двама братя. Линкълн Бъроус (Доминик Пърсел) е в затвора, където очаква смъртната си присъда за убийство, което не е извършил, а Майкъл Скофийлд (Уентуърт Милър) ще направи всичко възможно да предотврати това. Дотук нещата изглеждат относително нормални, но интересното е точно как Майкъл ще помогне на брат си. Той измисля гениален план за бягство, татуиран върху тялото му под формата на различни подсказки. И така Скофийлд влиза в затвора, за да спаси брат си, а това беше само началото. Сериалът успя да увеличи сериозно напрежението към края на първия сезон, а във втория действието продължи да се разгръща, но извън пределите на затвора. За съжаление шоуто започна да губи интереса на публиката, въпреки че излязоха още два сезона, през които голяма част от действащите лица намериха смъртта си.

Именно последното е това, което ни кара да повдигнем една вежда, когато прочетохме информацията, че Fox ще върне Prison Break на малък екран за още 10 епизода. Сценарият за първия от тях вече се подготвя от създателя на шоуто Пол Шойринг, а Доминик Пърсел и Уентуърт Милър ще се завърнат, за да пресъздадат образите на Бъроус и Скофийлд. Братята отново ще са въвлечени в сенчести конспирации и най-вероятно отново ще трябва да избягат от нещо.

Най-вероятната причина за новите епизоди е сериозният интерес, който сериалът предизвика със скорошната си премиера в Netflix. Припомняме, че това е третият сериал на Fox, който ще направи завръщане. Очакваме нови епизоди на X-Files („Досиетата X”) и 24 (без агент Джак Бауър). Имате ли сериозни очаквания към завръщането на Prison Break?

Кристиано Роналдо представи собствена серия слушалки, рекламира ги с интересна кампания

Тагове:
Още от Tech