Два от най-иновативните модели на Philips бяха обявени за победители в престижните награди на EISA, съобщи TP Vision, компанията производител на телевизори с марката Philips.

 

Philips 65PFL9708 получи отличие в категория „Най-добър Ultra HD телевизор в Европа за 2013-2014 г.“. Моделът предоставя голяма дълбочина и чистота на картината, докато подобрените му възможности повишават качеството на Blu-ray, DVD и преките източници на излъчване. Пасивната 3D картина e е с много висока рязкост. Сред екстрите на телевизора е и Ambilight XL технологията, която увелича въздействието на случващото се на екрана. Надеждната edge LED подсветка и превъзходната яркост допринасят за спечелената награда.

 

Моделът ще бъде достъпен скоро и на българския пазар, а от TP Vision уверяват, че ще бъде предлаган на цена сравнително по-ниска от тези на Ultra HD телевизорите, предлагани досега на местния пазар.

 

Philips грабнаха и награда за най-зеленият телевизор на Европа. Това става за четвърта поредна година. Журито се аргументира с думите, че „Philips продължават да поддържат твърдо позицията си на екологично отговорна марка.“ Моделът, който спечели наградата – 50PFL5008, задминава конкуренцията с намалена консумация на електроенергия и ефективно използване на природно съобразени материали при разработването на интегрални платки.

 

От TP Vision коментираха, че за тях „устойчивостта е конкурентен фактор. Искаме да предоставим телевизори, които няма да принудят клиентите да избират между цена, изпълнение и устойчивост.“

Тагове: