iWatch, за който се говори от години, наречен просто Watch от Apple, е вече факт и въпреки че не демонстрира нещо революционно, истерията на Apple феновете е в ход.

За съжаление много от концептуалните модели, които видяхме през годините, не станаха реалност и това разочарова не един и двама. Ето защо искаме да ви покажем една концепция, на която попаднахме и която смятаме, че е това, което Apple трябваше да представи на света във вторник вечерта.

Apple Watch трябваше да е кръгъл! Да, трябваше. Отворете галерията със снимки и разгледайте детайлно този концептуален модел, след това прегледайте снимките на актуалния Apple Watch тук и кажете с ръка на сърцето, че кръглият часовник не ви допада.

Към момента само Moto 360 и LG G Watch R са умните часовници, които предлагат класическия кръгъл форм фактор и ако концепцията по-горе беше реален продукт, то тя определено щеше да засенчи Android Wear часовниците, защото, както знаем всички, Apple са царе на детайла и перфектната изработка (което, разбира се, не значи, че Moto 360 и G Watch R са по-нискокачествени).

Ако ми позволите да цитирам един наш колега, българина Влад Савов от The Verge: „Иконите, сензорите, зарядното – всичко в Apple Watch е кръгло. Освен, знаете, самия часовник.“

 

 


Оставяме на вас да прецените дали ви харесва или не, но според някои от нас, авторите в HiСomm, ако тази концепция беше реалност, сега Швейцария наистина щеше да има голям проблем!