Заглавието, смятаме, казва всичко. В следващите редове ще откриете какво вие, нашите читатели, сте чели най-страстно в рамките на отиващата си година. Ще ви дадем възможност отново да си припомните най-любопитните текстове посредством линкове към всеки един от тях. Апропо, весело посрещане на новата година, съответно изключително успешна и усмихната 2019 година. Наздраве!


Какво предлага пазарът на старо: 10 употребявани автомобила до 10 000 лева

Ще ви предложим 10 автомобила за под 10 000 лева, които могат да задоволят вашите нужди. Вижте по няколко представителя от всеки от най-търсените сегменти в автомобилния свят.

---

16 полезни „хакa“ за умния ви телевизор, за които не подозирате

В тази статия не става дума за някакви интернет-ориентирани хакерски подходи, кракване на софтуер или хардуерен „хакинг“. А малки тайни за по-разширено и практично използване на умния ви телевизор и приложенията на него.

---

Huawei Mate 20 Pro: този телефон е страхотен (видео ревю)

"Този телефон е страхотен!” Това беше реплика, която чух няколко пъти в рамките на първите 20 часа от пристигането ми в Лондон. Без никакво преувеличение.

---

10 класически РС игри, които можете да играете на вашия смартфон (и Android конзола)

Преди време, за да подкарате игри като тези в класацията тук, ви трябваше мощен компютър с последен модел видеокарта. След това тези заглавия остаряха и вече не беше нужна толкова сериозна конфигурация, а днес... днес вече може да ги държите в джоба си. Съвсем буквално. Google Play Store и App Store имат в каталозите си някои от най-добрите компютърни игри на последните две десетилетия.

---

5-те най-любопитни тайни мисии на САЩ, които звучат като холивудски екшън

Мисиите, които резултират в смърт, разкриване на конспирации, загуба на животи, промяна на правителства, разкриване на заговори и поправяне на несправедливости. Ето кои са пет от най-любопитните тайни мисии, провеждани някога от името на правителството в САЩ – и защо си заслужава да бъдат запомнени.

---

Samsung се присмива на бавния iPhone в тази леко странна реклама

Samsung не се срамува от съобщението на последната си реклама: собствениците на iPhone трябва да преминат към Galaxy S9. Но рекламата не сравнява Galaxy S9 срещу естествения му конкурент iPhone X или дори един от двата iPhone 8 на Apple.

---

Топ 19: най-забележителните автомобили на XXI век

С наближаването на финала на поредното дванадесетмесечие няма как да не обърнем погледа си назад за миг. Всеки от нас извлича своите изводи от случилото се за една календарна година, независимо дали говорим за лични или професионални въпроси. За да се стигне дотук обаче, тенденциите са били зададени малко по-рано.

---

7 животни, чиито умения с лекота превъзхождат човешките

Мислите се за умни? Поредица от изследвания с участието на представители на животинското царство разкрива, че много от нещата, които хората умеят, другите същества също го могат. Понякога дори много по-добре.

---

21 култови грешки, с които Windows може да ви развесели

Без значение дали обичате или мразите Windows, нека се позабавляваме на някои от най-забавните съобщения за грешки, които често са предизвикани или от недогледал добре кода си програмист, или поради „по-тънки“ основателни причини, за които няма смисъл да дълбаем повече.

---

30 технологии и вещи, обречени да изчезнат до 2020 година

Помните ли аудиокасетите, които преди години слушахме масово, а за да „стигнем“ до някое парче, превъртахме напред-назад по списъка от кутията? Или сте достатъчно млади, за да не си ги спомняте? Всъщност не че това е било чак толкова отдавна – прогресът на технологиите е толкова бърз, че „изтрива“ от лицето на Земята продуктите, които се оказват изместени от нещо по-ново.