Какво им остава на почитателите на Apple, след като са напълнили вече мазето с ретро Apple хардуер? Да попълнят гардероба си със стари дрехи на Стив Джобс, разбира се. Буквално целият гардероб на основателят на Apple – вратовръзки, часовници, значки - в момента се предлага на търг.

В момента, тази колекция се намира в имението на актрисата Джейн Фонда, но скоро може да бъде ваше притежание, благодарение на аукционна къща. Истинските фенове на ерата на Стив Джобс може да се заинтересоват от пълен комплект дрехи -  малко поизтъркани дънки Levis, eлече Versace и папийонка Neiman Marcus (начална цена 400 долара),

От друга страна, ако наистина искате да живеете като Стив Джобс, може би трябва да обърнете внимание на комплект от халат и електрически самобръсначки, така че да релаксирате у дома със стил. Налични са и пет тениски, носени от Джобс, който отбелязват ключови моменти от неговата кариера - от основаването на Факултета по компютърни науки в Станфорд до пускането на NeXT компютрите през 1989 г.

Виж още: iPhone патент ще събира отпечатъци и снимки на крадците на телефони

Тагове: