Apple официално навлезе в бизнеса с поточна музика, пускайки Apple Music за iOS устройства, чрез актуализация на iOS до пореден номер 8.4. Вие ще бъдете в състояние да използвате новата стрийминг функция от работния плот на Mac и Windows машини.

В допълнение към iTunes библиотеката "от над 30 милиона песни вие също ще можете да стриймвате Beats 1: 24-часовата интернет радиостанция на Apple, която ще бъде обслужвана от Зейн Лоу, Дрейк и др." Подобно на Beats Music, Apple Music ще прави предложения на базата на предпочитанията ви.

Connect функция е тук и позволява на артистите да качват музика, снимки и съобщения, които да споделят с феновете си. Последно, но не на последно място ще имате достъп до всичката музика, която сте закупили от iTunes в новот Music приложение.

Първите три месеца от старта на използване на Apple Music са напълно безплатни, а след това ще трябва да изберете месечен план, който за България е 4,99 евро, а за САЩ 9,99 щатски долара. Наличен е и семеен план, който в България струва 7,99 евро, а в САЩ - 14,99 щатски долара.

Android версията на Apple Music ще дойде малко по-късно тази година.

 

 


Прочетете още: Качеството на стриймваната музика в Apple Music ще бъде с 256 kbps (обновена) 

Тагове: