Обичаме да ви споделяме за прекрасни български проекти, които допринасят за популяризирането на България - за повдигане на националното ни самочувствие или просто, за да ви накараме да се усмихнете.

Един такъв проект е на младия пловдивчанин Стефан Апостолов, който в момента твори и живее в Лос Анджелис, САЩ. Той подготвя филма „България в 4 сезона“, който по-неговите думи „не е поредният документален филм за България. Това е една завладяваща история, в която главният герой – шестгодишно българско момче – минава през различни приключения, обикаляйки българските земи от миналото и настоящето. По пътя си той е изправен пред много перипетии, но легендарни български личности му помагат да преодолее страха и да повярва в себе си и в силата на своя дух!” Звучи страхотно, нали?

Стефан е много, много положителен човек, който обича родния си град и държава и иска да ги покаже на света.

“Ако постъпките ти идват от добро място в сърцето, нищо и никой не може да ти попречи да бъдеш този, който искаш да бъдеш и да правиш това, което ти доставя най-голямо удоволствие, дори и то да изглежда непостижимо за хората около теб. Придържай се към принципите си, уважавай себе си и околните, бъди активен и търпелив и вселената ще ти отвори вратичка към онова, към което се стремиш.” – казва още Стефан.

"Всичко започва през Април 2014, когато се сътоя премиерата на моя първи филм “Пловдив – шестият най-стар град в света” в YouTube. За по-малко от месец филмът събира най-много гледания от всички предишни документални филми, правени за Пловдив и дори за България. „Красотата на Пловдив и трогателните думи във видеото докоснаха сърцата на много хора и това ме накара да повярвам, че има българи, които милеят за родината и й се възхищават.“ – казва Стефан.

Той се надява да мотивира младото поколение да се бори за мечтите си от ранна детска възраст. За реализацията на филма Стефан и неговият екип се нуждаят от нашата помощ. Ако искате да подкрепите Стефан дори с 1 лев, можете да го направите чрез IndieGogo кампанията тук.

 

 

Прочетете още: Героите на "Златната ябълка" оживяват в първия си трейлър