Всеки ден повече от 100 милиона души намират събитията във Facebook, на които да ходят с приятелите и семействата си. Всяка година в социалната мрежа се пускат стотици милиони събития и затова днес компанията на Марк Зукърбърг стартира iOS приложение, наречено Events from Facebook.

Независимо дали търсите събитие, към което да се присъедините този уикенд, или просто се чудите какво се случва във вашия район, Events from Facebook ще ви улесни.

Ето как става това:

Когато отворите Events, вие първо ще видите новите събитията, от които вашите приятели са заинтересовани, а също и актуализации на събития, с които вече сте свързани.

Можете лесно да преглеждате препоръки за събития въз основа на времето, местоположението ви и вашите интереси. Търсете събития с помощта на интерактивна карта. Можете да търсите събития във всеки град, ако планирате пътуване.

И накрая можете да следите за всички предстоящи събития в календара.

Това, което правите в Events, ще бъде видимо и достъпно за Facebook. По този начин вашите приятели ще могат да виждат това, което ви интересува, и какви събития сте споделили с тях дори ако те не са инсталирали приложението.

Events from Facebook е достъпно в App Store за потребителите на iPhone в САЩ от днес, а скоро ще дойде и за Android.

 

 

Прочетете и това: Facebook стартира Marketplace, за да ви улесни в покупката и продажбата на стоки 

Тагове: