Фалшиви калъфи за цялата гама iPhone 14, които се стремят да имитират официални аксесоари на Apple, вече се предлагат в Китай.

Калъфите, споделени в Twitter от потребителя Majin Bu, са предназначени да изглеждат като официални силиконови калъфи на Apple за четирите очаквани модела ‌iPhone 14‌, включително 6.1-инчовите ‌iPhone 14‌ и iPhone 14 Pro и 6.7-инчовите ‌iPhone 14‌ Max и iPhone 14 Pro‌ Мах. Оригиналните силиконови калъфи на Apple включват MagSafe и вече не се предлагат в прозрачна пластмасова обвивка, но копията може да са стилистично достатъчно близки до предложенията на Apple, за да заблудят някои клиенти.

Гамата ‌iPhone 14‌ все още е на около два месеца преди пускането ѝ на пазара, но разпространението на фалшиви калъфи, идващи от Китай, показва как производителите на аксесоари вече са сигурни за точния дизайн на новите устройства от тази година. Прецизните производствени форми често влизат във веригата за доставки много преди пускането на новия iPhone, което позволява на компаниите да работят върху аксесоари, които ще паснат правилно на новите iPhone, когато бъдат официално пуснати на пазара.

Потребителят на Twitter, известен като DuanRui, пък сподели една такава форма за ‌iPhone 14 Pro‌, показвайки колко по-голям се очаква наборът от задни камери да стане тази година.

Докато доставчиците се подготвят да увеличат производството, преди тазгодишните нови модели ‌iPhone‌ да бъдат представени, по-рано тази седмица беше съобщено, че Apple очаква гамата ‌iPhone 14‌ да се продава по-добре от iPhone 13.

Снимка: DuanRui/Twitter

Виж още: iPhone 13 е топ моделът във високия клас за началото на 2022 г.