HMD ще участва на IFA за пръв път. Юхо Сарвикас, главният продуктов директор на компанията, загатна новината в Twitter, но не даде много подробности, а само час и дата. Така че отбележете в календарите си датата 5 септември, събитието започва в 16:00 часа.

Изглежда, че моделите Nokia 6.2 и 7.2 са готови за представяне. Носят се слухове за поява през август, но до момента няма официална информация, така че не е изключено да ги видим на IFA. Да не забравяме и Nokia 5.2 (известна още като Daredevil), която ще бъде снабдена с тройна камера (включително 48 MP сензор) в средния ценови диапазон.

По последна информация планираното пускане на Nokia 9.1 PureView за Q3 беше отложено за четвъртото тримесечие, но все пак можем да научим нещо за неговата 5G свързаност, чипсет и, разбира се, ъпгрейди на камерата.

Nokia 8.2 пък е може би първият телефон на HMD с изскачаща камера, въпреки че все още не сме чували много за неговата дата на пускане.

В исторически план MWC е било мястото за представяне на най-добрите Nokia модели, но оттогава много неща са се променили. А и HMD е доста закъсняла с пускането на нов флагман, така че със сигурност ни очаква едно интересно участие.

Виж още: Xiaomi Mi 9 5G е версията на флагмана, която искате да имате

 

Тагове: