Samsung приложи интересна стратегия за миналогодишния си флагман – Galaxy S4. Корейският производител пусна няколко производни модела, които бяха с много точна и ясна насоченост – Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active (подходящ за потребителите, любители на екстремни спортове) и Galaxy S4 Zoom (камерафон).

 

В GSMArena се появи информация, че Samsung ще приложи подобна стратегия и за новия си флагман. Източникът е GFXBench, които разкриват няколко ключови характеристики. Моделът на устройството е SM-C115, а се очаква да е оборудвано с две камери – тиловата е 19MP и записва Full HD видео, а фронталната – 2MP. Дисплеят е 4.8“ с резолюция 1280x780 пиксела, а процесорът – Exynos 5 Hexa. Бъдещият Galaxy S5 Zoom ще разполага и с 2GB RAM. Ако данните са верни, операционната система ще бъде Android 4.4.2 KitKat (вижте снимката в нашата галерия)

 

 

Междувременно излезе и една неприятна новина за всички, които очакваха премиум версия на Galaxy S5 или нова серия – Galaxy F, която се очакваше (според слухове) да е с метален памел и 4K дисплей. Слухове бяха официално отхвърлени от Джей Кей Шин, изпълнителен директор на Samsung. Добрата новина е, че можем да очакваме нов Galaxy Note, който ще се появи през есента.


Samsung Galaxy S5 може да се забави заради пожар

Тагове: