В очакване на последния филм от поредицата Star Wars Google предлага на потребителите избор между Светлата и Тъмната страна на Силата. Вашето решение ще окаже влияние върху това, как ще изглеждат приложенията на Google на вашето устройство. Посетете google.com/starwars, за да изберете страна. След това ще намерите тематични среди в новите Chrome табове и Gmail, посветени на Star Wars. YouTube ще получи нов контролер на звука, който изглежда като светлинен меч.

В Google Maps вашето местоположение ще е маркирано като TIE или X-Wing изтребител. Ако желаете, можете да зададете на вашия Google аватар син или червен фон, за да отразява вашата вярност. Има и няколко промени в Google Translate, Waze, Chromecast, Google Now и търсачката. О, и ако използвате Calendar, ще забележите нови записи за Star Wars събития.

От Google казват, че може да се наложи да изчакате няколко часа, преди да видите промените в приложенията, така че не се притеснявайте, ако не видите промените веднага. Трябва да отбележим и че те не са достъпни в Google Apps профилите. Chrome, Gmail и YouTube са единствените десктоп приложения, които получават нов вид, а останалите трябва да се появят на вашия Android или iOS телефон.

 

 

Прочетете още: Google работи по Star Trek комуникатор

Тагове: