Не е необичайно производителите на мобилни телефони да провеждат „предпремиера“ в метрото. Всяка година има няколко продукта, които се пускат или дори са официално обявени, преди да бъдат „уловени“ от нетърпеливи потребители, дебнещи в метрото, където често апаратите се ползват за тестване на сигнала. Наскоро една реална снимка на гъвкавия Vivo X Fold беше направена от блогър на Weibo.

От тази непринудена снимка можем да видим, че този модел на сгъваем дисплей е в цялостна квадратна форма; използвайки дизайн на екрана с перфорация, камерата е в горната дясна половина на центъра на екрана, а блендата не е голяма; рамката изглежда има четири страни с еднаква ширина, въпреки че лявата и дясната страна и челото е по-широко, но дава по-изправено усещане.

Най-забележителното при този сгъваем телефон е екранът, отразяващ източника на светлина над метрото, но по него е практически невъзможно да се видят следи от сгъваемата гънка и така екранът е доста плосък. Проблемът със сгъването и износването често създава трудности на производителите на телефони със сгъваем екран, но изглежда, че Vivo има по-добро решение.

Vivo X Fold този път трябва да се използва в най-добрата програма за дизайн на панти в индустрията. Цената на пантата е повече от 1200 юана, а също така, като добавим и UTG стъклото, материалът е забележително здрав.

Освен това Vivo X Fold ще използва решение за разпознаване на пръстови отпечатъци на екрана. Съобщава се, че това ще бъде първият ултразвуков екран за сгъване на пръстови отпечатъци под екран както за вътрешен, така и за външен дисплей.

Що се отнася до дисплея, Vivo X Fold ще комбинира 2K екрана на Samsung с честота на опресняване 120 Hz, материал E5, LTPO технология и поддръжка на DC затъмняване.

Снимка: Weibo

Виж още: Galaxy Z Fold е толкова футуристичен, че намери място в сериала Star Trek: Picard