Ако ви липсва добра идея за коледен подарък за приятел, който е луд по всичко, свързано с Apple, самата компания ви подсказва нещичко. Какво ще кажете за книга, пълна със стотици висококачествени снимки на продукти на Apple, която да държите на видно място в колекцията си?

Именно такава книга показа днес Apple и още от утре тя ще се продава из магазините на компанията и през нейния официален сайт. Изданието е с дебели корица и стилна подвързия и се предлага в два размера - по-малка версия за 199 долара и по-голяма за 299 долара. Книгата се нарича просто Designed by Apple in California - едно заглавие, което едновременно успява да бъде скромно и невероятно претенциозно. Или с други думи, точно в стила на компанията.

Снимките вътре са общо 450 на брой и са дело на фотографа Андрю Цукърман, който е пречупил през обектива си над 20 години дизайн със запазена марка Apple. Книгата е посветена на съоснователя на компанията Стив Джобс и има предговор от главния дизайнер Джони Aйв, пише The Verge.Виж още: Лаптопите MacBook Pro с TouchBar започват да се доставят до клиенти

Тагове: