Поддържането на връзка с приятелите и семейството ви е много важно нещо, особено когато сте разпръснати по целия свят. Google знаят това и стъпка по стъпка превръщат своето видео и чат приложение Hangouts в мощен инструмент за осъществяване на моментална връзка.

Сега освен изпращане на бързо съобщение или започване на групов видеочат Hangouts се сдоби с Google Voice интеграция, т.е. от днес можете да правите безплатни гласови повиквания от Hangouts за Android, IOS и от интернет. Вие сте свободни да се обадите безплатно и на телефонни номера в САЩ и Канада, а в останалата част на света тарифите са наистина ниски. Така че поддържането на връзка е по-лесно и по-достъпно от всякога. 

За да започнете да използвате новата функционалност от Android устройството си, просто трябва да актуализирате Hangouts до версия v2.3, а след това да инсталирате придружаващото приложение Hangouts Dialer, за да включите гласови повиквания. За iOS и уеб версията гласовите повиквания ще бъдат на разположение следващия път, когато отворите приложението.

 

Виж още: Google обещава да направи Hangouts много по-бизнес ориентиран 

Тагове: