Смарт часовниците се превърнаха в предпочитани от много потребители технологични аксесоари. Те са удобни, стилни и предоставят все повече възможности самостоятелно или свързвани със смартфона. До края на ноември можете да се сдобиете с умното устройство с актуалната промоция на А1 – смарт часовник Samsung Watch4 с 50% отстъпка от цената. Атрактивното намаление е валидно при определени условия и до изчерпване на количествата, затова е добре да побързате.

 

Нова кампания с 50% намаление

Любителите на технологиите могат да се възползват от промоцията на А1, като следват няколко лесни стъпки за покупка. На първо място да изберат предпочитания от тях модел смартфон от Samsung, който участва в промоцията. Сред тях са най-актуалните сгъваеми модели на Samsung Z Flip3 и Z Fold3 от серията Galaxy, които впечатляват с креативен дизайн и функции; флагманите от най-популярната серия „S“ – Galaxy S21, които са сред топ телефоните на годината; както и Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition), който се счита за смартфона на феновете.

След това има възможност да избере един от смарт часовниците сред елегантните Watch4 Classic 44m, Watch4 Classic 42mm, Watch4 44mm и Watch4 40mm. Всички модели включват множество функции, сред които е и eSIM, удобна за провеждане на разговори с близки и приятели.

Важно условие е потребителят да комбинира смартфона с подходящ тарифен план от А1, като може да избира и от най-новите Unlimited планове с достъп до най-бързата 5G мрежа в страната. Всички смартфони в кампанията с изключение на Samsung Galaxy S20 FE са интегрирани в 5G ULTRA* на А1.

След като и двете устройства са успешно поставени в количката, остава само да се въведе промокод SmartWatch50 под визуализацията на смарт часовника.

 

Защо да се сдобиете с нов смарт часовник?

Освен познатите функции на всеки стандартен часовник със смарт вариантите потребителите могат много по-лесно и удобно да преглеждат нотификации от смартфона си. Умните устройства им дават възможност да персонализират своя екран, да се свързват с контактите си, да извършват мониторинг върху своята физическа активност, а някои модели дори измерват кръвното налягане и правят електрокардиограма. Различните дизайни, множество функции и удобството за управление правят смарт часовниците търсени от любителите на технологиите и хора с динамичен начин на живот.

Изключително практична функция за много потребители е възможността за връзка с близки и приятели директно през смарт часовника. Това става възможно с помощта на eSIM. Така например, ако отивате до магазина или паркинга и сте активирали предварително eSIM функцията на своя смарт часовник, не е необходимо да носите смартфона си, за да направите обаждане или да проверите каква е следващата среща в календара. Лесното и бързо навигиране сред менютата и мигновеният достъп до известията от различни приложения ги правят подходящи за хора от почти всяка възраст. А различните дизайни и цветове на моделите дават избор според стила и ежедневието на клиента.

Практичните функции на смарт часовниците привличат все повече хора. Данните от проучване на statista.com сочат, че докато през 2016 г. доставките на смарт часовници са били около 36 милиона, то за тази година те са се увеличили до 142 милиона, като прогнозата е до 2025 г. доставките на подобен тип устройства да достигнат до 253 милиона. Очакваният близо четирикратен ръст не е случаен предвид всички улеснения, които смарт часовниците носят.

Снимки: A1