Информационните течове от Apple не могат да спрат в момента. След като в седмата бета-версия на iOS 13 се видя кога най-вероятно ще е следващото събитие на компанията, сега iHelpBR откриха информация относно нов модел на Apple Watch. Според изображенията ще получим модел с керамичен и титанов корпус. Apple и преди са използвали керамика в часовниците си, но пропуснаха да го направят в четвъртото поколение.

Тези премиум материали повдигат въпроса, дали новата генерация на смарт часовника ще е още по-скъпа, или това са просто опции, а ще има и стандартен вариант от неръждаема стомана.

Ако не разпознавате изображенията, обикновено такива се появяват на екрана, когато бъде включен за първи път, а целта е да наподобява задния панел.

Ако Apple Watch е привлякъл вниманието ви и искате да го изпробвате, но не можете да чакате до заплата, може да вземете А1 Кредитна карта. Научете повече

Големият въпрос остава дали това са всъщност изображения, потвърждаващи ново поколение Apple Watch, или нови опции към сегашното. Към момента нямаме отговор на този въпрос с наличната ни информация.

Вижте още: Колко важна е Apple за американската икономика