Изглежда Apple подготвя не два, а три нови модела iPhone за 2017 г. Това става ясно от набор от нови изображения на вътрешни компоненти, изтеклите тази седмица в Китай. Източникът на информацията идва от веригата за доставки на компоненти в източна Азия, твърди Apple Insider. В случая виждаме рисунки, които показват, че Apple работи върху три iPhone модела - вероятно един iPhone 7S, един iPhone 7s Plus и трети неизвестен модел (може би iPhone 7s Pro).

Същият източник предполага, че това трето устройство носи кодовото име Ferrari и ще има функции „от висок клас“. Нови функции, които все още не са били представяни в никой от предишните смартфони на Apple.

Дисплеят на iPhone 7s Pro ще бъде AMOLED. Не е ясно дали това означава, че iPhone 7s и iPhone 7s Plus ще се придържат към същите дисплеи от техните предшественици.

Тялото на iPhone 7s Pro ще остане до голяма степен подобно на iPhone 7 Plus. Но екранът ще е по-голям, което значи, че той ще стига от край до край. Разбира се, за да се убедим в това, ще трябва да почакаме за ново изтичане на снимки, които да докажат тези слухове.

 

 

с

 

Прочетете и това: Samsung Galaxy S8 може да дойде с режим, наречен Beast Mode