Microsoft Teams е най-новото чат-базирано работно пространство в Office 365. Microsoft обединява хора, разговори и съдържание заедно с инструментите, от които екипите имат нужда, за да се постигнe повече. Microsoft Teams по естествен начин е интегрирано с познатите приложения на Office и работи с облака. От днес Microsoft Teams Preview е достъпно в 181 страни и на 18 езика за търговски клиенти с плановете Office 365 Enterprise или Office 365 Business, като пълната версия се очаква през първото тримесечие на 2017 г.

Microsoft Teams осигурява чат разговори по подразбиране, които са видими за всички участници. Разбира се, добавена е възможност и за лични чат разговори. Skype е дълбоко интегриран, така че екипите могат да провеждат както чат разговори, така и гласови и видеоконферентни разговори. Налични са емотикони, стикери, GIF файлове и персонализирани меми.

Microsoft Teams осигурява пълноправна работа с Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, Power BI и Delve. Хората също така могат да персонализират своето работно място в Teams, с отворени APIs на разположение. Например Tabs осигурява бърз достъп до често използвани документи и облачни услуги. Microsoft Teams предоставя уведомления и известия от трети страни като Twitter или GitHub. Включена е и пълна поддръжка за Microsoft Bot Framework.

Microsoft Teams има над 150 партньори включително Zendesk, Asana, HootSuite и Intercom. Данните в Teams са криптирани, което значи, че всички фирмени разговори са подсигурени срещу хакерски атаки.

Повече информация може да намерите в блога на Microsoft тук. 

 

 

Прочетете и това: Instagram тества функция за пазаруване директно от снимките в iOS приложението 

Тагове: