Актуализациите на Windows 10 на Microsoft са постоянни и редовни от пускането на операционната система през юли миналата година. Но докато актуализации винаги са добре дошли, Windows 10 потребителите не знаят какво точно се променя, когато получават нова доза ъпдейти в операционната система. Microsoft рядко пуска подробни бележки за новите версии, а актуализациите често се прилагат автоматично и незабелязано.

Но днес стана ясно, че Microsoft е създала специална уеб страница, чиято цел е да информира потребителите за всички Windows 10 обновления.

Сайтът е предназначен да включва пълната история на актуализациите на Windows 10. "След като проследихме обратната връзка по отношение на нивото на оповестяване за Windows 10 актуализациите, решихме да въведем нова система за комуникация за актуализациите за операционната ни система", казва говорител на Microsoft.

Разбира се, повечето Windows 10 потребители не се интересуват какво се е променило на месечна база, но този нов сайт ще бъде важен ресурс за системните администратори или напредналите потребители, които имат нужда от тази информация.

Новият сайт тръгва от днес и ще се актуализира редовно веднага, след като Microsoft пусне следващите промени в операционната система.

 

Прочетете и това: Майкрософт с инициатива по повод Международния ден за безопасен интернет