Как да управляваме парите си правилно? Всеки от вас сигурно си е задавал този въпрос. Най-важното нещо е да откриете работещото за вас решение и да достигнете до него рационално.

На 8 и 9 юни MoitePari TV организира "Открито студио" пред Литературен клуб "Перото" (НДК). Ще може да гледате на място избрана селекция от над 60 епизода на финансова тематика, както и живите излъчвания от мястото на събитието в социалните мрежи YouTube и Facebook.

Подбрали сме интересни събеседници, които ще разкрият някои тайни от финансовия свят, ще споделят с своето ноу-хау в сферите на личните финанси, кредитирането, спестяванията и инвестициите.

Верни на мисията си да помагаме на потребителите в сферата на личните финанси преди малко повече от година MoitePari.bg стартира MoitePari TV, ежеседмично видео предаване, в което споделяме своя опит и експертиза от света на финансите, и се надяваме, че това е направило по-успешни в управлението на личните финанси последователите ни. Имаме близо 70 епизода, обхващащи всеки един аспект от управлението на парите. От избор на разплащателна сметка, през ипотечно и потребителско кредитиране, спестявания и инвестиции, до дребни, но немаловажни детайли как да организираме финансите си и да се въздържаме от неоправдани харчове. Сега правим още една крачка и идваме на място при вас, готови да отговорим на въпросите ви в реално време.

На мястото ще бъде и Паричко, който ще зарадва малки и големи!

Подготвили сме и много изненади: на всеки кръгъл час ще бъдат раздавани награди, a в края на втория ден ще изтеглим и голямата награда Уикенд за двама в Парк и СПА хотел "Марково".

Повече за събитието може да видите тук.

Снимка: Pikrepo

Виж още: Acronis си партнира с A1 България за пускането на своя облачен дейта център в София