Остава съвсем малко до началото на MWC 2014. Не знаем за вас, но ние със сигурност се вълнуваме. Очакваме интересен Android смартфон от Nokia, може би умен аксесоар от HTC, но и новия фалгман на Samsung – Galaxy S5. До този момент не бяхме напълно сигурни, че корейският гигант ще пусне именно новия си върхов модел, но ново видео се опитва да ни убеди именно в това. Galaxy S3 и S4 направиха своя дебют на индивидуални събития, но може би тази година от Samsung искат да изпреварят конкурентите от HTC, които ще обявят One 2014 на 25 март.

 

Да се върне на видеото. В него виждаме поредица от думи, сред които „мокър“, „жив“, „мир“, „във форма“ и още много други. В краткия клип се загатва и за възможност за заснемане на видео на забавен каданс, а думите „фокус“ и „селфи“ означават, че може да се приготвим за подобрена камера, но не само хардуерно, а и софтуерно. Вижте видеото:

 

 

Извън краткия клип, се появи и слух за нещо интересно – сгъваем таблет. Информацията бе пусната от ETNews. Това със сигурност е логично продължение на цялата политика, която водят от Samsung. Напомняме, че компанията отдавна притежава патент, който е за именно такова устройство. Според ETNews то ще може да се прегъва на 90 градуса в своя център, наподобявайки формата на лаптоп. Идеята е, че едната част ще се използва за дисплей, а другата – за виртуална клавиатура. Лошата новина е, че този продукт няма да бъде показан на широката публика, а при затворени врати. Ако нещо такова се случи, не вярваме, че ще остане скрито.

 

Тагове: