Всички фенове на Samsung очакват да зърнат и докоснат новия флагман за 2017 г. Galaxy S8, но явно ще трябва да почакат повечe от обичайното. През минали години Samsung използваше Световния мобилен конгрес в Барселона, за да представи най-доброто в мобилното си подразделение, но сега компанията може да представи нов хардуер през април.

Хора, запознати със ситуацията около Galaxy S8, казват, че смартфонът ще има физически бутон, чиято единствена функция ще бъде „събуждане“ на интелигентния асистент, подобен на Siri и Google Assistant. Съобщава се, че компанията тества няколко прототипа с различни AI бутони. За съжаление нямаме снимки на тези прототипи, но ако съдим по минали години, и това ще се случи в идните месеци до анонса.

Ако можем да разчитаме и на останалите слухове от деня, Galaxy S8 ще има 2K дисплей, въпреки че преди се говореше за 4К, а добре познатият ни Home бутон може да остане в историята. Възможно ли е сензорът за пръстови отпечатъци да е ултразвуков (от Qualcomm) и под предното стъкло? За момента всичко е в сферата на предположенията.

Ако, разбира се, не ви се чак толкова много, след по-малко от месец можете да спечелите Samsung Gear S7 edge и 360-градусовата камера Gear 360. Просто трябва да ни помогнете и да определите най-добрите технологични продукти на годината. Направете го тук!

А относно забавянето на анонса? Това може да се наложи и заради по-продължителни тестове за сигурността на батерията, за да не се повтори ситуацията с Galaxy Note 7.

 

Прочетете и това: Nokia D1C със Snapdragon 430, 3 GB RAM и Android 7.0 

Тагове: