Новият HTC One (M8) е телефонът, който беше подложен на най-сериозния теч на информация. Толкова сериозен, че имахме подробни видео материали, разпростиращи се на 12 мин. Смартфонът вече е факт, но слуховете не спират. Разбира се, вече не са свързани с M8, а с неговата мини версия и евентуален Windows Phone модел.

 

Мини версиите на флагманите се превърнаха в нещо нормално, дори изглеждат като нещо задължително. Според информация на @evleaks HTC One Mini (2014) ще се появи малко по-късно тази година. Очаква той да е оборудван с 4.5-инчов дисплей с резолюция 1280x780 пиксела, 4-ядрен процесор Snapdragon 400, 1GB RAM и 16GB вградена памет. Апаратът ще има слот за microSD карта памет и ще разполага с две камери – тилова (13MP) и фронтална (5MP). Очаква се операционната система да е Android 4.4.2, модифициран със Sense 6.0. Припомняме, че @evleaks има отлична репутация и е един от най-достоверните източници.

 

Слуховете не се изчерпват с това. От WPDang, китайски блог, известен с няколко успешни слуха, пише, че HTC планира да използва елементи от новия HTC One в следващия си Windows Phone 8.1 телефон. Ако новината се окаже истина, това е отлично за почитателите на Windows Phone, тъй като ще имат избор, различен от Nokia Lumia. Напомняме, че новият HTC One е оборудван с 5-инчов Full HD дисплей, процесор Qualcomm Snapdragon 801, 2GB RAM и слот за microSD карта памет. Двойна камера на гърба и 5MP предна камера.

Какво ще каже Гари Олдъм за новия HTC One? Вижте в рекламния клип