Тим Кук изпрати имейл на всички служители на Apple на 21 септември за работна среща, информацията за която изтече в сайтa The Verge миналата седмица. В новото послание Кук казва, че компанията прави всичко по силите си, за да идентифицира откъде изтича информацията, и обяви, че хората, които издават такава информация, нямат място в Apple.      

Първоначалната среща на Кук със служители на компанията бе на 17 септември по повод изискването на Apple за чести тестове на неваксинирани служители, макар и без задължително изискване за ваксинации. Освен това той обяви, че Apple иска да се отърси от напрежението покрай делото с Epic и да продължи напред. Скоро след срещата новината за обсъжданото на нея изтече на страницата на The Verge. Сега Кук за пореден път се опитва да демонстрира твърдата позиция на Apple спрямо течовете на информация.

„Можем да работим като екип само ако имаме доверие, че нещата ще останат в рамките на компанията. Няма да толерираме изнасянето на поверителна информация без значение дали тя се отнася за нови продукти или за проведени срещи. Правим всички по силите си, за да открием тези, които споделят поверителна информация. Това са малка група хора, които нямат място тук“, пише Тим Кук в новия си имейл, който иронично отново изтече на страницата на същия сайт.

Cнимка: Pikrepo

Виж още: Новото безжично зареждане на Xiaomi е пет пъти по-бързо от това на iPhone 12 (ВИДЕО)

Тагове: