От незапомнени времена потребителите молят Twitter за възможност да редактират своите съобщения. Макар да не изглежда вероятно това да стане факт съвсем скоро, изглежда, че ще получим функция, която поне частично решава този проблем.

В интернет изтече информация, че Twitter работи по опция, наречена Undo Send за прибързаните постове, които искате да спрете. Изглежда, че тя ще позволява на потребителите бързо да изтрият свой пост в Twitter, след като е бил публикуван. По същество тази опция наподобява функцията за това бързо да спрете вече изпратен имейл в Gmail.

Макар това да не решава напълно нуждата от редакция на постовете в Twitter, безспорно то може да ви бъде полезно, ако искате да коригирате някакъв коментар или дори правописна грешка, преди някой услужливо да реагира.  

Засега не се знае кога тази функция ще бъде достъпна за крайните потребители и дори дали ще бъде във вида, в който я виждаме сега. Като/ако това стане, също е възможно най-напред да бъде в тестова фаза и няма да се изненадаме, ако най-напред е ограничена до iOS, както Twitter вече направи това с опции като гласовите постове и Spaces.

Снимка: The Next Web

Виж още: Куче робот помага на SpaceX за ракетата, която ще ходи до Марс (ВИДЕО)

 

Тагове: