Имате ли чувството, че започвате да забравяте някои събития, които се случиха през 2013? Не се притеснявайте, бързо ще се подсетите благодарение на една отлична подсказка – картинка, която обрисува всичко, което се е случило през последните 12 меса. Наистина всичко и от различни сфери на живота. В единия край ще видите Едуард Сноудън, а в другия – Йегерите и Кайджу от "Огненият пръстен". Илюстрациите са дело на Марио Зука, а броят на включените събития е почти 90. Има малко Катнис Евърдийн, триумфът на Netflix съдържанието, актьорите от Игра на тронове, Майли Сайръс, президентът Обама и още много личности.

 

„Задачата беше изключително трудна: да се илюстрира сцена, в която да са вплетени всички големи събития от 2013”, коментира Зука, който е създал проекта за Beutler Ink. „Решихме, че сцената трябва да бъде пресъздадена в обстановка, която наподобява Times Square. Просто не знаех от къде да започна.”

 

Не знаем точно от къде е започнал, но знаем, че е свършил отлична работа. Потърсете събитията на 2013 (втората снимка в галерията е с висока резолюция), а ако смятате, че сте открили всичко, посетете сайта на Зука и вижте дали сте прави

 

Тагове: