Oppo вече представи глобалната версия на Reno3 Pro с 44 MP предна камера, а сега устройството ще пристигне в региона на Близкия изток и Африка. За да отбележи повода, компанията покани Мохамед Салах, нападател на Ливърпул и Египет, като посланик на марката.

Официалният старт на Reno3 Pro в Близкия изток ще се състои на 18 март, когато в детайли ще бъде представена кампания за сътрудничество с участието на Салах. Итън Су, президент на Oppo Middle East, заяви, че „огромните професионални умения“ на Мохамед Салах са сравними с „безупречни възможности за фотография“ на предстоящата серия Reno3.

Oppo си партнира още с ФК Барселона, Ролан-Гарос и Уимбълдън, както и с Бостънския маратон. Компанията твърди, че подобни връзки са „мост на комуникацията между марката и нейните енергични и страстни потребители по целия свят“.

Партньорството между Oppo и Салах изглежда обещаващо за компанията и целта ѝ да се превърне в наистина глобална марка смартфони. Да се ​​надяваме, че следващият посланик на марката ще бъде обявен след по-положително спортно събитие, а не след като загуби половината си срещи през последния месец, включително две загуби от шестия в испанската Примера дивисион и една от седемнадесетия в английската Висша лига.

Виж още: Samsung Galaxy S20 Ultra: ултра смартфонът (видео ревю)

Тагове: