Първите слухове за това, че можем да видим филм по Uncharted, започнаха да циркулират още преди да излезе втората игра от поредицата през 2009 г. За филма първоначално се заговори още през 2008 г., но както често се случва с подобни проекти, трябваше да минат много години, преди да достигнем приключването на снимките, което стана през октомври 2020 г.  

За съжаление обаче живеем в епохата на коронавирус пандемията и календарът с филмовите премиери продължава да търпи промени, тъй като студиата търсят оптималния начин техните продукции да постигнат по-широка зрителска аудитория. Сега Sony Pictures обяви новите премиерни дати на няколко предстоящи филма и от това става ясно, че екранизацията по Uncharted също става жертва на трудната обстановка.

Така изглежда, че премиерата на филма ще бъде забавена с половин година и вместо на 16 юли 2021 г. вече можем да го очакваме на 11 февруари 2022 г. Друг е въпросът, че официалният акаунт на филма по Uncharted посочва просто 2022 г. като премиерна година и имайки предвид всички забавяния до момента, такъв широк прозорец вероятно е по-подходящ.

Снимка: Sony

Виж още: Америка може би е открита от хората 10 000 години по-рано, отколкото се смяташе досега

 

Тагове: