Когато WarnerMedia обяви плановете си за премиера на филмите си през 2021 г. по кината едновременно с ефира на HBO Max, някои от компаниите и големите имена, участващи в създаването на тези филми, веднага бяха възмутени. Legendary Pictures съфинансира Dune и Godzilla vs. Kong, а сайтът Variety съобщи по това време, че студиото може да съди WarnerMedia, след като Netflix предложи до 250 милиона долара за правата.

Тези проблеми очевидно са оправени, тъй като новият трейлър за премиерата на чудовищния екшън излезе този уикенд и сега филмът има дата на пускане: 31 март в САЩ по HBO Max и в кината, 26 март в кината извън Северна Америка.

В кината той ще се предлага в 2D и 3D, докато у дома презентацията е само в 2D, но с 4K, HDR10, Dolby Vision и Dolby Atmos качество, налично точно като при премиерата на Wonder Woman 1984 миналия месец и The Little Things тази седмица. Както всички други филмови премиери на WarnerMedia, Godzilla vs. Kong ще бъде достъпен на HBO Max без допълнителни разходи в продължение на 31 дни след премиерата му.

Deadline също така отбелязва, че новият филм на ужасите на Джеймс Уан Malignant има дата на излъчване/театрална премиера на 10 септември.

Снимка: Warner

Виж още: Изкуствен интелект ще разпознава дали сте болни от COVID-19 според кашлицата ви

 

Тагове:
Още от Play