tripUniq customized CityBreaks (Android, iOS)

От tripUniq

tripUniq ви помага да планирате какво да правите по време почивка в непознат град. То ще ви спести часове на планиране, множество съмнения, страха от изгубване и ще ви даде полезни съвети от местните хора. С tripUniq ще се насладите на всеки един момент от пътуването си, без да губите време.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)   

      

 

Sweat: Kayla Itsines Fitness (Android, iOS)

От Kayla Itsines

Sweat е приложение за персонално обучение от Кейла Ицинс. Съсредоточете се върху вашето женско здраве и фитнес със съвети и мотивация от Кейла Ицинс. Тя е тук, за да ви помогнe да постигнете вашите здравни и фитнес цели с пълни фитнес тренировки, които можете да изпълните само за 28 минути!

Приложението предлага следене на здравни показатели, хранене и ежедневни тренировки, в комплект с фитнес тракер.

 Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

YouTube TV - Watch & Record TV (Android, iOS)

От Google Inc.

YouTube TV ще ви позволи да гледате телевизия, независимо дали сте на вашия мобилен телефон, компютър, лаптоп или телевизор в хола.

Потребителският интерфейс е добре направен, особено при раздела "на живо" в приложението. Там можете да превъртате вертикално в каналите и всичко, което се излъчва, ще е видимо точно в този момент.

YouTube Tv в момента е достъпно за потребителите в САЩ: Чикаго, Лос Анджелис, Ню Йорк, Филаделфия, Сан Франциско. Към момента извън тези градове можете да използвате услугата само чрез VPN. За повече информация вижте tv.youtube.com. 

Абонаментът за YouTube TV струва 35 щатски долара, но Google дава на новите абонати един месец тестов период безплатно.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Fllike - Score & Share your flight experience (iOS)

От Fllike Limited

Fllike е приложение, с което можете да споделяте своите пътувания със самолет. Ако искате да споделите своя летателен опит, Fllike ще ви помогне в това начинание. Над 15 милиона души летят всеки ден и те ще могат да споделят всичко, което се случва преди и по време на полет.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

 

Vellum - Artistic Wallpapers and Backgrounds (iOS)

От MEREK DAVIS COM, LLC

Vellum е приложение за тапети за вашия iPhone. Ще намерите стотици красиви изображения, включени в приложението. Едни от най-известните художници и дизайнери правят тапети за това приложение и те са достъпни само тук. Накарайте вашия iPhone да изглежда различно през всеки един ден от годината.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

 

Sleep Cycle alarm clock (Android, iOS)

От Northcube AB

Събуждайте се лесно. Sleep Cycle alarm clock е един интелигентен будилник, който анализира съня ви и ви събужда в най-леката фаза на съня. Така ще се събуждате по-естествено и ще се чувствате по-отпочинали и спокойни.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

Оцени:
Рейтинг: 4
Още от Social

Google ви дава 1000 долара, ако откриете уязвимост в топ приложения за Android

29 | 22.10.2017