Hidden Files: Echoes of JFK (Android, iOS)

sХвърлете малко повече светлина върху тъмните обстоятелства около смъртта на журналиста Джак Олсън, който е разследвал убийството на най-известния американски президент от последните 55 години Джон Ф. Кенеди.

След среща с американския президент директорът на ФБР Едуард Кастъл има нужда от вашата помощ за една ТОП СЕКРЕТНА задача. Влизайки в ролята на специален агент Джейн Съли, вие трябва да покажете вашия талант на разследващ криминалист. Внимавайте за всеки детайл, защото те са най-ценните ви оръжия в това рисковано разследване.

 

Цена: 9,76 лв.

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

LYNE (Android, iOS, WP)


sИзмамно прост и безкрайно сложен. LYNE е минималистичен пъзел, който ще заплени мозъка ви, но и ще успокои душата ви. Свържете различните форми на екрана и проследете интерактивните пътеки в LYNE. Страхотен дизайн, успокояващи музикални ефекти, креативен геймплей, стотици пъзели за разрешаване, без реклами, без вътрешни покупки на нива... и още много. Заслужава си да изтеглите LYNE, няма да съжалявате.

 

 

Цена: 3,78 лв.

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store


 

The Wolf Among Us (iOS)


sЕкшън шедьовърът The Wolf Among Us на култовите Telltale Games е вече портнат и за iOS устройства и всеки геймър, който е бил запленен от PC/PS3 и Xbox версиите, може да изтегли играта от Apple App Store сега.

Дълбоко белязан от комикс културата, новият проект от създателите на The Walking Dead е доста по-различен сюжетно от едноименния зомби сериал. The Wolf Among Us ще ви постави в ролята на BigBy Wolf – шериф в една доста нестандартна и мрачно-приказна версия на Ню Йорк по следите на опасен убиец. По време на сложното и опасно разследване, с което се е заел главният герой, ще се сблъскате с много приказни персонажи – едновременно смътно познати, но и неузнаваемо променени от странното криво огледало на този изумителен комиксов свят.

Подобно на The Walking Dead, и тук един от най-вълнуващите аспекти на геймплея е възможността за избор. Почти всяка ситуация, пред която ще се изправяте, изисква решение за това, как да продължите напред. Дори битките са така реализирани, че от време на време екшънът спира на пауза и ви дава опция да оправите нещата с приказки или да нанесете поредния изненадващ ъперкът на противника си и да го проснете на пода.


НЕ пропускайте!

 

Цена: $4,99

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

Bloodstroke (iOS)


sМоже би някои от вас, които са фенове на азиатското кино, са чували за филмовия режисьор Джон Ву. Той е удостоен с редица награди за кинорежисура и стои зад едни от най-добрите холивудски екшъни, като "Лице назаем", "Код: Счупена стрела“, "Мисията невъзможна 2“ и т.н.

Но защо ви казвам всичко това? Защото в Apple App Store се появи Bloodstroke, мобилният игрален дебют на филмовия режисьор. Bloodstroke е страхотна екшън игра, която ще ви напомни за кървавите азиатски филми от близкото минало. Успех!

 

Цена: $4,19

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

 

Dark Arcana: The Carnival (Full)


sОткрийте изчезналата жена, която се е изгубила в мистериозния „Карнавал на ужасите“. Изследвайте двата паралелни свята: единия, който познавате, и другия, който съществува зад „Залата на огледалата“. Открийте древната тайната на Evil One и разкрийте историята около липсващата жена.

Спрете Evil One, който иска да счупи своите магически вериги и да нахлуе в нашия свят.
Докато пътувате между измеренията, ще решавате умело проектирани миниигри и ще намирате скрити предмети. Ще се сприятелите и с една сладка и умна маймунка, която ще ви подпомага в това завладяващо приключение.

 

Цена: $1,49

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store
 

Triform (WP)


sВ новата пъзел игра за Windows Phone устройства Triform трябва да преместите плочките до зададената им дестинация. Може да решите задачата по два начина: чрез преобръщането им или чрез завъртане. За решаването на по-сложни задачи ще трябва да съедините тези плочи, за да ги преместите до определеното място.

Наличен е и режим Delivery, в който разполагате със същите опции за придвижване, но тук трябва да доставите стартова плочка с жълт цвят към друга целева плочка в зелен цвят. Забавно е, опитайте.

 

Цена: 2 лв.

 


Изтегли играта от Windows Phone Store


 

Още от Social