Motocross  Meltdown (Android, iOS)


sПодгответе се за високооктаново действие и покачете адреналина си с тази мотокрос игра! Превърнете се в безспорен шампион, като изпълнявате страхотни ефектни каскади! Предизвикайте опонентите си онлайн или играйте в Single Player режим в различните типове състезания - Motocross, Freestyle, Step Up и още! HD графиката ви е гарантирана и всяко действие ще бъде радост за очите ви. Надграждайте уменията си и се превърнете в PRO състезател. А за персонализациите на мотоциклета си имате над 800 (!) възможности за конфигурация! Достатъчно! Започнете своята игра сега!

 

Цена:  Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

 

Table Top Racing (Android, iOS)


sTable Top Racing е бърза, яростна и супер забавна състезателна игра с графика с конзолно качество. Управлявайте всякакви причудливи автомобили и се състезавайте върху „трапезни“ състезателни писти, пълни с препятствия. С един страхотен арсенал от налудничави оръжия участниците в състезанията ще се опитват да се отстранят един друг, за да спечелят. По време на играта ще печелите монети, ъпгрейди, превозни средства и ще отключвате нови автомобили.
Table Top Racing работи еднакво добре и на смартфони, и на таблети, така че вие ще имате възможност да й се насладите напълно, независимо от устройството, което използвате.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

In Fear I Trust (iOS)


sIn Fear I Trust е игра, която изрично е посочена, като неподходяща за лица под 17 години! Но защо?
Просто защото това е игра, която ще ви изправи срещу страховете ви по начин, който едва ли сте виждали в мобилна игра. Тя ще ви потопи в нов вид кошмар, за да изпитате истински страх, докато играете.


Очаква ви една травмираща история. Озовали сте се в ужасяваща сграда, в която сте станали част от мистериозен експеримент. Вие трябва да избягате, ако искате да останете живи! Но докато се опитвате да се измъкнете, ще преминавате през зловещи места, ще ви връхлитат ужасяващи спомени и ще трябва да устоите на натрапчивата атмосфера. Помнете, че трябва да сте мобилизирани на 100%, за да се справите със сложните интерактивни пъзели.
За засилване ефекта на историята се грижи Unreal Engine 3, който осигурява високодетайлна HD графика. Успех в бягството!

 

Цена: $2,99

 

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

TripTrap (iOS)

 


sTripTrap е забавна игра, в която трябва да помогнете на изгладнялото мишле Ched да достигне така желаното сиренце. Но естествено домашните котки дебнат и задачата невинаги ще бъде лесна.


Както обикновено и типично за iOS игрите, и Trip Trap ще ви зарадва с прекрасен супер цветен анимиран свят, който ще гали очите ви. Впуснете се в това приключение и надхитрете всички котки, избягвайки и капаните по пътя си към апетитните сиренца. Успех!

 

Цена: $1,29

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

Princess Isabella 2 (Android, iOS, WP)


sPrincess Isabella 2 продължава историята със злата вещица, която този път е откраднала детето на принцесата и е направила магия на цялото кралство. Вие трябва да преминете по стъпките на вещицата, за да я откриете, да спасите детето и да развалите проклятието, тегнещо над кралството. Очаква ви напрегната история, десетки интерактивни пъзели, тайни и атмосфера, която няма как да ви опиша, защото сами трябва да я усетите.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store


 

Trial Xtreme 3 (Android, iOS, WP)


sНовата част на Trial Xtreme донася много иновации в поредицата. Насладете се на усъвършенстван геймплей и невероятни нови писти, които правят последната част още по-ярка и по-забележителна. Този път броят на пистите е 76, а те са още по-опасни и ще ви донесат повече адреналин.
В Trial Xtreme 3 графиката естествено е подобрена, а ще можете и да се изправите срещу приятелите си в мрежата или да играете в режим “Кариера“. Персонализирайте своя мотор и състезател и атакувайте пистите в тази интересна игра.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store