Shardlands (Android, iOS)


sСпиращо дъха пътуване в един чужд свят, пълен с мистерии, предизвикателни пъзели и големи страшни чудовища. Shardlands е „атмосферно“ 3D екшън пъзел приключение със спиращи дъха визуални ефекти, пленяващ сетивата саундтрак и интригуващ геймплей.

Dawn се е загубила в пустошта на един чужд свят и се опитва да намери пътя си за вкъщи. Тя трябва да активира древна машина чрез клавиши, които са пръснати из разрушения свят, пълен с пъзели, чудовища и опасни приспособления.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

 

300: Rise of an Empire (Android, iOS)


s„300: Възходът на Империята“ е игра, базирана на предстоящия едноименен исторически филм на режисьора Ноам Мъро. Действието се развива преди, по време на и след събитията във филма „300“ от 2006 г. Съставът се състои от нови актьори, но от първия филм се връщат Лина Хеди, Родриго Санторо и Дейвид Уенам. Премиерата ще се състои на 7 март 2014 г.

Играйте 300: Rise of an Empire и усетете какво е да сте един от 300-те спартански воини! Очакват ви много битки, реалистична графика и впечатляващи визуални ефекти.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

 

Trolls vs Vikings (iOS)


sПригответе се за едно мегазабавно екшън-стратегическо приключение! Впуснете се в едно невероятно пътуване през митичния свят на Мидгард, където мирни тролове и магически същества се сблъскват с викингите и техните богове! Можете ли да спечелите тази епична битка? Ще спасите ли Мидгард от безкрайната нощ?!

Забележка: Играта е почти дословно копие на добре познатата ни Plants vs Zombies! И не се знае дали това толкова близко копие няма да породи известни спорове между компаниите разработчици, а от това да последва „играта“ PopCap vs Megapop!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

 

Broken Sword 5 - the Serpent's Curse (iOS)


sЗвук от изстрели от галерията... обир... убийство... и началото на изцяло ново епично приключение от криминалната поредица Broken Sword.

Компанията разработчик Revolution, носителка на много награди заради успешната си крими поредица, ни въвежда в последната си мистерия, носеща подзаглавие „Змийското проклятие“.
Тук главната роля ще се изпълни от неустрашимия американец Джордж Стобарт и дръзката френска журналистка Нико Колар. Тръгнете по следите на открадната живопис и разкрийте заговора за убийство. Конспирация, чиито корени лежат в мистерии, по-стари от писаното слово.

Въоръжени само с логика, почтеност и иронично чувство за хумор, Джордж и Нико трябва да спасят човечеството от бедствие! Разрешете тайната на „Змийското проклятие“, което според някои е направено от самия дявол.

 

Цена: $4,99

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

 

Paramour (WP)


sParamour е забавна и пристрастяваща игра за Windows Phone смартфони и таблети. В нея трябва да помогнете на симпатичния жираф, изживяващ се като Казанова, да целуне, колкото може повече сладки момичета от неговия вид. Запомнете, че колкото по-дълга е целувката, толкова повече точки ще получите! Но внимавайте, ако пропускате прекалено много целувки, може да разбиете сърцето на вашия Казанова. Успех!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Windows Phone Store


 

 

sum! sum! zero! (Android, WP)


dВ тази бордова игра вие ще може да играете срещу изкуствен интелект или срещу ваш приятел. Целта е една, да имате числов резултат, най-близък до нулата. Всеки играч има право на един ход, при който трябва да избере плочка със съответна цифра на нея. Но до всяка цифра, освен до нулата, има знак за плюс (+) или минус (-), т.е. ако вашето число е 10, то при следващия ход ще ви трябва плочка с минус, която да ви доближи максимално или точно до нулата. Интересно е, опитайте.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Windows Phone Store

Още от Social