FRONTLINE COMMANDO 2 (Android, iOS)

sНека куршумите отново „завалят“ в продължението на популярния шутър от трето лице Frontline Commando 2!

Любителите на оръжия ще се зарадват да видят още по-голям арсенал от различни оръжия и експлозиви, които ще могат да използват в мисиите. Технически и визуално Frontline Commando 2 е още по-впечатляваща.

Създайте свой елитен екип от наемници и покажете превъзходство на бойното поле и отмъстете на враговете си. Изберете от 65 възможни уникални отборни играчи - от снайперисти до медици.
Очакват ви 40 уникални мисии и 13 елитни предизвикателства, включително онлайн PVP (Player versus player). Увеличете вашата огнева мощ с множество оръжия, включително снайпери, автомати, пушки, картечници, гранати и РПГ-та.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

Smash Hit (Android, iOS)


sАко преведем буквално името на играта, то тя определено е „Разбиващ хит“. Впуснете се в това сюрреалистично пътуване през духовно измерение, в хармония със звук и музика и чупете всичко по пътя си.

Играта изисква концентрация, за да може да се справите с всички стъклени препятствия, целейки ги с метални сфери. В началото ще започнете с въведение, в което ще трябва да целите стъклени пирамиди, който ще ви дават допълнителни сферички. Когато същинската игра започне, ще трябва да чупите всяка стъклена преграда пред себе си, за да продължите напред. Ако не успеете, ще губите точки и в един момент ще приключите. Не забравяйте да се целите добре в стъклените пирамиди по пътя ви, защото те ще ви дават допълнителни бонус сфери.

Музикално синхронизираният геймплей ще ви заплени и ще забравите за всичко останало. Smash Hit е много зарибяваща и определено ще ви хареса, а на всичкото отгоре е и безплатна. Очакват ви над 50 различни нива с 11 различни графични стилове и реалистична механика.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

Wave Wave (iOS)


sWave Wave е дива аркадна игра от Томас Янсон, с музика от Дейнимал Канон и Зеф.
Спокойно мога да ви заявя, че това е по-добрият вариант на Flappy Birds! Защо? Ами защото трудността тук е особено голяма, но е и страшно забавно.

Вие трябва просто да „чертаете“ нагоре-надолу между триъгълните фигури, без да се блъскате в стените. Но защо е дива? Защото не само че е доста трудно да правите това, но и играта в един момент ще започне да върти екрана ви в хоризонтална или вертикална ориентация, което ще подложи мозъка ви на допълнително изпитание. Всичко тук опира до добра ориентация и бързи рефлекси. Не пропускайте, заслужава си!

 

Цена: $2,99


Изтегли играта от Apple App Store


 

.

 

Microtrip (iOS)


sMicrotrip е физична аркадна игра, случваща се вътре в тялото на едно странно създание. Неговата уникална физика и меко тяло правят играта различна и предизвикателна всеки път, когато я играете.
Целта е проста: да отидете толкова надълбоко, колкото е възможно. За да изпълните тази задача, просто трябва да се пазите от чудовищата, както и да ядете белите клетки, които ще ви държат живи. В играта има и специални хапчета, които ще ви дават удивителна сила. Колко далеч може да отидете?

 

Цена: $0,99

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

Voodoo Whisperer (Android, iOS, WP)


sЛилиан е забележително момиче със странен талант. Тя може да си говори с призраци! Тя е чирак на един от най-мощните вуду жреци в света и се учи да използва способностите си. Но тъмна сила се е настанила над Ню Орлиънс и Мери Лаваи, най-силната вуду кралица, е изчезнала, а голяма част от града е поставена под проклятие.

Сега младата Лилиан трябва да разкрие мрачните тайни на вуду, да спаси господаря си и да освободи приятелите си, преди да е станало твърде късно. Помогнете й.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store


 

7X7 (Android, WP)


s7х7 е изключително елементарна игра, в която трябва да изчистите игралното поле от цветните плочки. Съединете най-малко четири плочки от един и същи цвят в коя да е посока, и те ще се елиминират.
С всеки следващ ход на игралната дъска ще се появяват нови плочки, а вие ще може да видите от кой цвят са от горния десен ъгъл на екрана. Играта свършва, когато елиминирате всички цветни плочки или когато запълните целия екран. Успех!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Windows Phone Store