Функциите на изкуствения интелект се разпространиха из целия интернет благодарение на пускането на ChatGPT плъгини и ChatGPT API. Компании като Expedia и Snapchat въведоха AI в своите услуги, но за нас нищо не може да се сравни с радостта от CatGPТ.

Това не е печатна грешка. CatGPT е забавна имитация на ChatGPT, задвижвана от изкуствен интелект, която отговаря като котка и предоставя безплатно един от милионите симпатични котешки GIF-ове в интернет с всеки отговор благодарение на модела си GPT-FURR.

CatGPT разполага с всички обичайни функции за чат на ChatGPT на OpenAI, но се представя с остроумни, забавни и понякога дори саркастични отговори. Напълно безплатен за използване, CatGPT предлага и лесен начин за даряване на средства за Humane Society, за да се помогне на истински котки и други домашни любимци.

Звучи ли ви като нещо, в което искате да участвате? Разбира се, че да. Затова сега ще ви покажем как да използвате CatGPT.

Посетете www.cat-gpt.com > Влезте или създайте акаунт > Изберете модела GPT-FURR > Въведете заявка в полето за търсене > Изберете New Cat, за да започнете нов разговор.

Снимка: Unsplash

Виж още: Използването на ChatGPT може да струва баснословните 700 000 долара на ден