Новият таблет на Samsung Galaxy Tab A вече може да се намери и на териториите на китната ни родина. Въпросният предлага любопитна комбинация от качествено мултимедийно изживяване, елегантен дизайн, мощен хардуер и широк екран на достъпна цена

Таблетът ще бъде наличен в три цвята - черен, златен и ексклузивен сребърен цвят в комбинация с вътрешна памет от 64 GB.

Мобилните оператори ще предлагат LTE версия на Galaxy Tab A, а WiFi версията ще бъде налична във веригите за потребителска техника в страната.

Любопитен елемент е 7.5-милиметровият метален корпус, който спомага Galaxy Tab A да бъде компактно и лесно преносимо устройство. Широкият екран с 80% покритие на дисплея спрямо предната страна и много тънка рамка спомагат да повече от адекватно възприемане на видео и снимково съдържание.

По отношение на хардуерът говорим за ярък 400-nit екран, издръжлива 6,150mAH батерия и пълна поддръжка на Dolby Atmos 3D звук през двойните стерео високоговорители. Устройството има и слот за micro SD карта с възможност за допълнителни 512 GB памет.

Тагове: