LG ще представи уред за градинарство в закрити помещения на CES 2020 – крачка към все по-популярното движение за градини на закрито. Уредът за вътрешно градинарство използва контрол на светлината, температурата и водата, удобни пакети за семена и приложение за наблюдение на растежа, за да помогне на потребителите да отгледат богати на хранителни вещества и аромати зеленини в комфорта на собствения си дом.

Вграденият уред за градинарство на LG позволява на всеки да изживее забавлението и радостта от това да се докосне до магията на градинарството. Той култивира свежи, пресни билки и зеленчуци през цялата година, идеален за жители на града или всеки, който се иска да води по-здравословен и по-зелен начин на живот.

Използвайки гъвкави модули, уредът пресъздава условия като на открито, сравнявайки температурата в изолирания шкаф с времето навън. LED светлините, изкуствената циркулация на въздуха и марления дренаж за бързо напояване трансформират семената в съставки за вкусни рецепти и ястия. Усъвършенстваната система за градинарство може да побере до 24 пакета със семена, достатъчни за четиричленно семейство да се наслади на здравословните ползи и кулинарни изкушения на широка гама от домашни хранителни продукти.

Ключов компонент на автоматизираното градинарско решение е технология за водоснабдяване на LG, която не е циркулираща. Тя равномерно разпределя точното количество вода, което всеки пакет семена изисква. Тази основна технология предотвратява неприятните миризми за по-чиста среда, където могат да растат безопасно билки и зеленчукови листа. Придружаващото приложение LG ThinQ помага на потребителите да управляват и наблюдават своите растения, предлагайки полезни насоки на всяка стъпка по пътя, за да се гарантира успешна реколта всеки път. Всички опаковки, съдържащи семена, торфен мъх и тор, са предназначени за незабавно засаждане. Първоначалните пакети включват 20 различни сорта, включително различни видове маруля, рукола, цикория и босилек.

Виж още: Sony Xperia 5 - какво предлага умалената премиум версия на флагмана Xperia 1?

 

Тагове: