Интересът към смартфоните на Samsung очевидно не стихва. Въпреки че до анонса на Galaxy S10 остават само около два месеца. В случая получаваме поредната порция снимки, демонстриращи предстоящия флагман. Предстоящите флагмани, ако трябва да бъдем по-точни – снимките покриват трите S10 модела - S10 Lite, the S10 и S10 Plus.

Източникът на първите три (съединени в една при нас) е Evan Blass. Те демонстрират 5.8-инчовия S10 Lite, 6.1-инчовия S10 и великана – 6.4-инчовия S10 Plus. Можем много отчетливо да видим, че и трите модела предлагат почти безрамкова предна част.

Следващата е разпространена от друг лийкър - Ice Universe. Тя ни демонстрира задния панел на Galaxy S10 Lite. Последният очевидно ще използва двойна камера, което към днешна дата е по-скоро задължителен елемент, отколкото иновативно решение. Устройството ще предлага и скенер за пръстови отпечатъци от лявата страна. Предполага се обаче, че „батковците“ S10 и S10 Plus ще предложат екранен скенер за пръстови отпечатъци.

Galaxy S10 серията ще бъде официално представена по време на MWC изложението в Барселона. То ще се състои в края на февруари, а дотогава няма да се учудим на още няколко теча, свързани с новите флагмани на корейския гигант.

Samsung QE85Q900R - 8К ТВ рез(в)олюция (РЕВЮ)

---

PS Classic – Burdega с носталгия (РЕВЮ)

Тагове: