По идея не очакваме iPhone 11 да направи дебюта си преди септември, но с днешна дата получаваме вероятно първите рендъри на предстоящото устройство. При това въпросните са доста детайлни.

За тях научаваме от DigitIndia, а зад оригиналния теч стои @OnLeaks. Това, което прави най-силно впечатление, разбира се, е ъпгрейдът на камерата. В случая вече говорим за три камери на гърба на устройството. Става въпрос за силно изпъкнал (и странно изглеждащ?) голям квадрат, върху който са положени сензорите плюс светкавица и микрофон.

Прави впечатление и алтернативното подреждане на камерите – те са във формата на триъгълник. Накратко това е най-любопитният елемент от изтеклите рендъри.

Останалото е стандартното лого на Apple на гърба на телефона и надписът iPhone.

Според DigitIndia гърбът отново е изработен от стъкло, а подредбата на бутоните наподобява тази на iPhone XS.

Медията допълва, че рендърите потенциално могат да представят и външния вид на iPhone 11 Max.

@OnLeaks споделят още, че Apple ще пусне в продажба три нови iPhone модела, без да уточняват кой модел е представен посредством рендърите.

За пореден път ще уточним, че подобен тип течове (особено толкова ранни) могат да бъдат адски далеч от истината, що се отнася до визия и въобще всякакъв тип информация, свързана с предстоящи устройства.

Игрите отново бият здраво музиката и видеото

---

Най-очакваните сериали за 2019 г. (освен финала на Game of Thrones)

Тагове: