Най-новите доклади от произвоствената верига на Apple в Китай отричат предишните слухове за забавянето на новия iPhone 8. Информацията този път идва от изданието Economic Daily News, което пише, че предишните производствени проблеми вече са решени. 

Доставчиците на Apple Zhen Ding и Kinsus Interconnect вече са премахнали всички пречки и са готови да увеличат производството на части за следващия iPhone. Дългогодишният партньор на Apple TSMC ще започне масовото производство на процесора A11 на 10 юни, като доставките на Foxconn ще започнат през втората половина на юли. 

Фабриките за сглобяване на Foxconn Electronics, Winstron и Pegatron вече са започнали да наемат нужната работна ръка, която ще обучи да сглобява частите. 

До момента множество пазарни анализатори твърдяха, че iPhone 8 ще пристигне на пазара значително по-късно от стандартните версии на iPhone. Анализаторът Минг-Чи Куо дори предупреди инвеститорите, че флагманът iPhone 8 ще се предлага в изключително ограничени количества през тази година. 

Изображение: TrustedReviews

Тагове: