Apple не е приключила с продуктовите си представяния за 2018 г. Компанията от Купертино разпрати медийни покани за събитие на 30 октомври в Бруклин, Ню Йорк, на което се очаква да видим нови таблети iPad Pro и евентуално нови Mac компютри.

Мотото на събитието е "още предстои" и местоположението му е малко изненадващо. Предполагаше се, че Apple ще представи новите си продукти в театъра "Стив Джобс" в Apple Park.

На събитието през октомври има вероятност Apple да обяви дългоочаквания наследник на лаптопа MacBook Air. През август Bloomberg съобщи, че лаптопът ще има по-тънки рамки от Air и екран с висока разделителна способност.

Bloomberg съобщи също така, че има нов Mac Mini в процес на разработка и че Apple ще го насочи към потребители, разработчици на приложения и клиенти, използващи Mac Mini като компютър за домашно кино.

Откъм софтуер Apple вероятно ще сподели подробности за актуализацията iOS 12.1, която включва поддръжка на Group FaceTime и dual SIM, както и предстоящото обновяване на watchOS, което ще позволи функционалността електрокардиограма върху четвъртата серия умен часовник.

 

Тагове: